Kledingwinkel Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste merken en kleding!

E-mail adres: *

Voornaam:

Achternaam:

kledingwinkels Roermond

Als u wel eens in Roermond heeft gewinkeld, dan weet u dat er heel wat kledingwinkels in Roermond te vinden zijn. Daar is natuurlijk niks mis mee. Iedereen heeft zijn eigen smaak en het is goed dat er winkels zijn die elke facet van het winkelend publiek aan kunnen spreken. Bent u voor een kledingwinkel in Roermond echter op zoek naar een winkel waar u iedere keer weer verrast wordt door de nieuwe looks en de mooie aanvullingen aan het assortiment, kom dan eens kijken bij Violet Mode. Wij bieden u de leukste nieuwe looks aan in onze gezellige, aantrekkelijke winkel in het hart van Roermond.

Worden wij ook uw vaste kledingwinkel in Roermond?

Als modebewuste mensen kennen we de behoefte van andere modebewuste vrouwen. Wij proberen ervoor te zorgen dat, met ons assortiment, onze klanten kunnen kiezen uit stijlvolle, vrolijke en vooral ook unieke kleding. Op zoek naar steeds weer diezelfde look? Dan moet u misschien een andere winkel proberen. Maar wilt u juist een look waarmee u opvalt en de toon zet? Dan is een bezoekje aan Violet Mode het enige dat u nodig heeft. En als u een keer niet langs kunt komen in onze winkel, dan is dat ook geen enkel probleem. We hebben namelijk ook een uitgebreide webwinkel voor u klaarstaan waar u al onze kleding in terugvindt.

Violet Mode, de hele week geopend

We snappen heel goed dat uw zoektocht naar de mooiste nieuwe mode niet stopt in het weekend. Vandaar ook dat Violet Mode de hele week voor u open is. Niet alleen maar online, waar we 24 uur per dag, zeven dagen per week te bereiken zijn. Nee, ook in onze fysieke winkel in het centrum van Roermond. Van alle kledingwinkels in Roermond zijn wij een winkel waar u gelijk bij binnenkomst zult zien dat wij dezelfde passie voor mode hebben als u. We gaan elke week weer op zoek naar nieuwe looks waar u blij van wordt. Looks die inspireren en zorgen dat u zich lekker voelt in wat u draagt.

We hebben ruime openingstijden waaronder elke zondag!

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 
Zaterdag
Zondag    

Gesloten
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 21.00
10.00 - 18.00
10.00 - 17.00
13.00 - 17.00

Gegevens:

Violet damesmode
Neerstraat 23
6041 KA ROERMOND

Website: www.violet-mode.nl
E-mail: Info@violet-mode.nl

Rekeningnummer: 166407631
IBAN: NL43RABO0166407631
BIC: RABONL2U
?

FOLLOW US ON FACEBOOK.....
LIKE ons & FOLLOW ons op VIOLET FACEBOOK & VIOLET INSTAGRAM. Wij houden u op de hoogte van de laatste Trends & Brands, Fashion icons en onze eigen Behind The Scenes. Wilt u als eerste SALE-alert ontvangen, uitnodigt worden voor VIOLET EVENTS en New Arrivals updates ontvangen? Schrijf u dan in voor VIOLET NIEUWSBRIEF.

 

Violet mode 2015 Alle rechten voorbehouden.
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste merken en kleding!

E-mail adres: *

Voornaam:

Achternaam: