Modewinkel Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste merken en kleding!

E-mail adres: *

Voornaam:

Achternaam:

modewinkels Roermond

Op zoek naar een modewinkel in Roermond waar u niet alleen de leukste nieuwe mode tegenkomt, maar waar u uzelf ook gelijk thuisvoelt? Een winkel waar uw personeel al snel zorgt dat u in kleding wordt gehesen waar u zich goed in voelt en waarvan u weet dat het bij u past? Stap dan gewoon eens een keer binnen bij Violet Mode, onze modewinkel in Roermond waar het meest verfrissende assortiment kleding van alle modewinkels in Roermond bij elkaar hangt. Wij voeren in onze winkel de kleding van merken als Milla, Pauls Boutique London, Glamorours, Morgan De Toi en Rinascimento. Bent u op zoek naar iets nieuws waar u echt de aandacht mee trekt? Wij staan zeven dagen per week voor u klaar!

Modewinkels in Roermond

Tussen de modewinkels in Roermond is Violet Mode een opvallende verschijning. Bij ons vindt u een rustige, gezellige omgeving waar we mode presenteren die stijlvol, vrolijk maar vooral ook uniek is. Wij snappen dat u niet in hetzelfde wilt lopen waar andere modebewuste mensen in lopen en dat u vooral graag uw eigen koers wilt varen. Laat ons uw look eens onder handen nemen! Samen met u bekijken we wat we aan nieuwe items hebben hangen en hoe we daar met de juiste accessoires een fenomenale nieuwe look voor u mee kunnen maken. Onze winkel is zeven dagen per week open, dus ook op zondag kunt u bij ons binnen stappen.

De beste mode, ook online

In onze webshop vindt u het gehele assortiment uit onze winkel terug. Handig aan deze webshop is niet alleen het feit dat u lekker vanuit het comfort van een makkelijke stoel een kijkje kunt nemen tussen onze mode. We hebben namelijk ook een duidelijk overzicht voor u van alle 'new arrivals'. Deze zetten we bij elkaar zodat u direct ziet wat we de afgelopen weken op onze zoektocht naar de leukste nieuwe mode allemaal zijn tegengekomen.

We hebben ruime openingstijden waaronder elke zondag!

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 
Zaterdag
Zondag    

Gesloten
10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
10.00 - 21.00
10.00 - 18.00
10.00 - 17.00
13.00 - 17.00

Gegevens:

Violet damesmode
Neerstraat 23
6041 KA ROERMOND

Website: www.violet-mode.nl
E-mail: Info@violet-mode.nl

Rekeningnummer: 166407631
IBAN: NL43RABO0166407631
BIC: RABONL2U
?

FOLLOW US ON FACEBOOK.....
LIKE ons & FOLLOW ons op VIOLET FACEBOOK & VIOLET INSTAGRAM. Wij houden u op de hoogte van de laatste Trends & Brands, Fashion icons en onze eigen Behind The Scenes. Wilt u als eerste SALE-alert ontvangen, uitnodigt worden voor VIOLET EVENTS en New Arrivals updates ontvangen? Schrijf u dan in voor VIOLET NIEUWSBRIEF.

 

Violet mode 2015 Alle rechten voorbehouden.
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste merken en kleding!

E-mail adres: *

Voornaam:

Achternaam: